Het Coloman bedrijfslogo
Heeft u direct advies nodig? Bel, 072 720 22 00
  • Coloman RSS feed
  • Coloman Twitter pagina

Wij zijn Coloman, de colocatie experts

De naam zegt het eigenlijk al: “Coloman”. Colo staat uiteraard voor de dienst die wij leveren, namelijk colocatie. “Man” staat voor de persoonlijke aanpak die wij bieden en omdat wij de juiste ‘man’ zijn voor de dienst die u zoekt. Bent u dus opzoek naar colocatie dan vind u in Coloman de juiste persoon voor deze taak.

In januari 2004 ben ik gestart met een eigen bedrijf omdat ik ervan overtuigd was dat ik betere colocatie kon leveren dan de leverancier die ik zelf gebruikte. Dat bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot Coloman met datacenters in heel Nederland die colocatie van hoge kwaliteit en persoonlijke service bieden.Raymond Karsten - Oprichter Coloman

Doordat wij ons uitsluitend richten op het leveren van colocatie diensten, kunnen wij colocatie leveren van hoge kwaliteit en met persoonlijke aandacht voor al onze klanten. Al onze investeringen, aandacht, opleidingen en expertise worden hier namelijk op toegespitst waardoor de focus altijd op colocatie blijft liggen.

Waarom kiezen voor colocatie bij Coloman?

Wanneer u op zoek bent naar colocatie dan wilt u uptime en kwaliteit. Daarom is het belangrijk om voor een leverancier te kiezen die deze twee zaken net zo belangrijk vind als u. Coloman levert colocatie diensten in verschillende datacenters in Nederland.

Kiest u voor colocatie bij Coloman dan bent u verzekerd van uptime, kwaliteit en persoonlijke support. Nog niet overtuigd? Vijf punten waarom u voor ons zou moeten kiezen en niet de concurrentie.

Volledige controle over uw colocatie dienst dankzij ons Klantenpaneel.

Als onze klanten krijgen de beschikking over ons eigen onwikkelde Klantenpaneel. Via het Klantenpaneel heeft u als klant de volledige controle over uw colocatie dienst.

Zo kunt u in ons Klantenpaneel onder andere real-time uw stroomverbruik inzien, uitgebreide statistieken over uw dataverkeer opvragen en eenvoudig en snel toegang aanvragen tot het datacenter zonder onze tussenkomst.

Kortom, u heeft alles zelf in handen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de uptime van het netwerk of de stroomvoorziening.

U heeft 24/7 volledig zelfstandig toegang tot het datacenter.

U kunt bij ons gemakkelijk bij uw server apparatuur wanneer u dat wilt. U krijgt namelijk van ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot het datacenter. Zonder onze tussenkomst. U hoeft ons dus niet eerst te bellen of te mailen.

Wij vinden dit zeer belangrijk voor onze klanten. Mocht u namelijk problemen hebben met een van uw servers, dan wilt u uiteraard direct toegang tot het datacenter om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Snel, redundant en betrouwbaar netwerk voor maximale uptime.

Het netwerk is een zeer belangrijk onderdeel van onze colocatie dienst. Het netwerk is daarom dan ook volledig redundant uitgevoerd doormiddel van meerdere 10Gbit verbindingen van en naar Amsterdam.

Mochter dus een verbinding toch weg vallen dan wordt deze automatisch opgevangen door de andere verbindingen. Zo zorgen wij ervoor dat uw apparatuur ten alle tijden bereikbaar is via het Internet.

Wij zijn experts in het leveren van hoogwaardige colocatie diensten.

Coloman biedt al sinds begin 2004 colocatie diensten in Nederland. Inmiddels bieden wij onze diensten bovendien aan op meerdere locaties in het land. Zo kunt u bij ons colocatie afnemen in Alkmaar, Amersfoort, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer.

We kunnen wel stellen dat we inmiddels echte experts zijn geworden op het gebied van hoge kwaliteit colocatie leveren

Plaatsing is vrijwel altijd per direct mogelijk.

Bent u met spoed op zoek naar colocatie? In vrijwel alle gevallen kunt u bij ons direct uw server apparatuur komen plaatsen in een van de datacenter. Vaak is het zelfs dezelfde dag nog mogelijk.

Ons streven is om ervoor te zorgen dat u als klant altijd binnen 5 werkdagen gebruik kunt maken van uw colocatie dienst.