Het Coloman bedrijfslogo
Heeft u direct advies nodig? Bel, 072 720 22 00
  • Coloman RSS feed
  • Coloman Twitter pagina

Nieuws: Coloman is weer helemaal klaar voor de toekomst

Geplaatst op zaterdag 1 november 2014 om 10:28 uur

Sinds kort heeft Coloman zijn website en klantenpaneel en kleine make-over gegeven. Wellicht dat u er op het eerste gezicht niets van ziet, maar er is wel degelijk een hoop veranderd aan onze website. We hebben het dan niet over het uiterlijk van de website, deze is namelijk vrijwel gelijk gebleven, maar over de achterliggende techniek.

Onze website en ons klantenpaneel zijn vanaf heden volledig opgezet vanuit het zogeheten “responsive webdesign” principe. Voor klantenpaneel zijn we zelfs nog een stapje verder gegaan. We hebben daarbij niet alleen ons klantenpaneel aangepast, maar deze ook gelijk voorzien van een geheel nieuw uiterlijk.

U vraagt zich vast af wat “responsive webdesign” nu precies is? Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Voor meer informatie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Responsive_webdesign

Onze colocatie klanten profiteren wellicht nog het meeste van het vernieuwde klantenpaneel. U kunt nu namelijk, als klant van Coloman, perfect uw colocatie dienst beheren ongeacht welk scherm u gebruikt. Bent u op vakantie en wilt u toch even snel uw dataverkeer statistieken bekijken? Met het nieuwe klantenpaneel is dit geen enkel probleem meer.

Zoals u begrijpt zijn we zeer tevreden met onze vernieuwde website en klantenpaneel. Onze website is hierdoor weer helemaal klaar voor de toekomst. Mocht u verder nog vragen hebben over onze website, het klantenpaneel of uiteraard onze colocatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon op 072 720 2200 of via e-mail op info@coloman.nl.

Overige nieuwsberichten van Coloman

Uiteraard is het ook mogelijk om onze oudere nieuwsberichten terug te lezen op onze website. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsfeiten over Coloman en onze colocatie diensten.

  1. Onderhoudswerkzaamheden aan het netwerk in datacenter ZoetermeerGeplaats op 20 november 2013 om 01:16 uur
  2. Vanaf heden ook colocatie in datacenter te DrontenGeplaats op 18 oktober 2013 om 10:13 uur
  3. DDoS-aanvallen een steeds groter probleem?Geplaats op 2 mei 2013 om 02:40 uur
  4. Gewijzigde openingstijden KoninginnedagGeplaats op 26 april 2013 om 11:53 uur
  5. De AMS-IX doorbreekt de grens van 2Tb per secondeGeplaats op 5 november 2012 om 05:08 uur