Het Coloman bedrijfslogo
Heeft u direct advies nodig? Bel, 072 720 22 00
  • Coloman RSS feed
  • Coloman Twitter pagina

Nieuws: Kiest u nog voor colocatie in Amsterdam?

Geplaatst op maandag 23 april 2012 om 14:33 uur

Amsterdam is het grootste en snelste Internet knooppunt ter wereld. Daarover kunt u hier meer lezen. Dit maakte van Amsterdam in het verleden dan ook de ideale plek voor het vestigen van een datacenter. Heel wat bedrijven hebben voor Amsterdam gekozen voor colocatie en zitten daar nu nog steeds. Misschien u ook? Maar waarom eigenlijk? Welke voordelen biedt Amsterdam u vandaag nog? Of nog belangrijker, welke nadelen ondervindt u?

Indien u colocatie afneemt in een datacenter te Amsterdam betekend dat ook dat u soms naar Amsterdam dient te reizen. Hierbij dient u rekening te houden met het drukke verkeer, eventuele grote afstanden, tijdverlies en dergelijke meer. Echter, tijd is geld. U hoeft niet naar Amsterdam te trekken voor colocatie met snelheid, zekerheid en state of the art service. Dankzij de technische vooruitgang kan elk datacenter in heel Nederland via meerdere verbindingen aangesloten worden op het Amsterdamse knooppunt (AMS-IX).

Professionele colocatie kan dus evengoed buiten Amsterdam. Bij voorbeeld in een regionaal datacenter in de buurt. Ook hier beschikt men over een supersnel redundant netwerk en doen de stroomvoorziening, koeling en serverruimte niets onder aan die van datacentra in Amsterdam. En u hebt geen last van files, lange afstanden of tijdverlies wanneer u even langs het datacenter wilt gaan.

Kiest u nu nog steeds voor colocatie in Amsterdam? Of toch liever een uitstekend datacenter in uw eigen regio. Coloman biedt colocatie aan in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Den Haag en Spijkenisse. Interesse? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 072 720 22 00 of per e-mail (info@coloman.nl) Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek dat u zeker zal overtuigen.

Overige nieuwsberichten van Coloman

Uiteraard is het ook mogelijk om onze oudere nieuwsberichten terug te lezen op onze website. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsfeiten over Coloman en onze colocatie diensten.

  1. Coloman is weer helemaal klaar voor de toekomstGeplaats op 1 november 2014 om 10:28 uur
  2. Onderhoudswerkzaamheden aan het netwerk in datacenter ZoetermeerGeplaats op 20 november 2013 om 01:16 uur
  3. Vanaf heden ook colocatie in datacenter te DrontenGeplaats op 18 oktober 2013 om 10:13 uur
  4. DDoS-aanvallen een steeds groter probleem?Geplaats op 2 mei 2013 om 02:40 uur
  5. Gewijzigde openingstijden KoninginnedagGeplaats op 26 april 2013 om 11:53 uur